Smart Repair

Vi tilbyr all reparasjon av karosseriskader og biloppretting. Enten karosseriet i bilen din er av stål, aluminium eller plast, behersker vi alle typer reparasjonsmetoder. I tilfeller der skaden på din bil ikke er for stor, ser vi etter muligheten for en rimeligere, raskere og enda mer miljøvennlig alternativ reparasjon.

Smart Repair

Hva er Smart Repair og PDR?

Smart Repair og PDR er rett og slett en smartere og rimeligere metode for å repare små til mellomstore skader.

«Smart» står for «Small to Medium Area Repair Technique», men dette er ikke bare en forkortelse. Det er også en smartere og rimeligere metode for å reparere små til mellomstore skader. PDR, «Paintless Dent Removal» benyttes på bulker uten lakkskade, vi opplever at våre teknikere klarer å rette bulker der andre har gitt opp.

Ved tradisjonell reparasjon erstatter man ofte skadde deler med nye. Det både koster mer og tar lenger tid. Med Smart Repair repareres skadene ved hjelp av en helt egen teknikk, som både gir et godt resultat og en rimeligere pris.

Bulker repareres ved bruk av spesialinstrumenter som retter ut skjevhetene fra baksiden. Dette er et glimrende alternativ for såkalte «parkeringsbulker».

Vår ekspertise og lange erfaring gjør at vi ofte kan levere et perfekt resultat på din bil der man skulle tro det måtte rettes og lakkeres. Du kan spare opptil 80% i forhold til tradisjonelle metoder!

Smart Repair – Til mindre belastning for miljøet og din lommebok!

Smart Repair kan deles inn i følgende arbeidsområder:

  • Spot Paint. Reparasjon av små skader i lakkoverflaten.
  • Polering, oppgradering av lakkfinish.
  • Reparasjon av mindre skader på plastdetaljer mens disse sitter på kjøretøyet.
  • Paintless Dent Repair (PDR). Retting av små bulker hvor lakkoverflaten ikke er skadet.
  • Rettingen skal skje uten demontering.
  • Reparasjon av steinsprutskader og polering av ruter.
  • Reparasjon og renovering av aluminiums felger.
  • Renovering av lykteglass.

Kontakt oss for en gratis taksering av skaden din!