Antirust

En understellsbehandling av bilen gjør den ikke bare motstandsdyktig mot rust, den reduserer også vedlikeholdsutgifter og gjøre bilen tryggere å kjøre!

Antirustbehandling -
En rimelig forsikring

Nyere biler har mange plastdeler og detaljer som skjuler rustfeller mange plasser. Bak plasten kan det enkelte ganger samle seg masse sand og jord. For å utføre kvalitetsarbeid må plastdelene fjernes før antirustbehandlingen påbegynnes. Demontering av plast inneskjermer både foran og bak må demonteres. Søleplate deksel under motor og deksler ved drivstøffrør fjernes også før høytrykksvask starter. Tørking etter høytrykkvask er også en viktig del av prosessen, og derfor tørkes bilen i ett døgn, med varme og store vifter under.

Antirustbehandling I alle kriker og kroker:

Panser, dører, kanaler og hulrom sprøytes med et tynt, rusthindrende produkt. Understell og skjermer sprøytes deretter med tykt slitebelegg. Deretter monteres alle plastdetaljer. Etter en kvalitetskontroll og klargjøring er bilen godt forberedt til å møte tøffe, norske værforhold!

Fabrikkgarantier

Alle bilmerker har fabrikkgarantier mot rust. Det er viktig å notere seg at du som bileier har plikter som må overholdes for at garantien på din bil skal gjelde.

Se i serviceheftet om betingelsene fra merkeforhandler om kontroll og vedlikehold av kjøretøy. De fleste garantier gjelder rust innenfra, dessuten er utbedring etter slitasje bileiers ansvar.

Vi anbefaler en skikkelig antirustbehandling for å sikre din bil!

Priser:

kr. 5.990,- (liten bil)
kr. 6.490,- (mellomstor bil)
kr. 6.990,- (stor bil/SUV)

Varebil fra kr. 7.990