Personvernerklæring for E18 Skadesenter AS

Hvem vi er

Dette nettstedet eies av E18 Skadesenter AS, og vår nettstedsadresse er: https://www.e18skadesenter.no.

Når besøkende benytter kontakt- og bestillingsskjemaet på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse henvendelser. Vi benytter kun data fra kontakt- og timebestillingsskjemaene til å kontakte deg tilbake vedrørende dine spørsmål eller bestillinger. Vi verken selger eller viderefører disse dataene på noen måte.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse og hvem vi deler dine opplysninger med

Vi viderefører ikke opplysninger om deg til en tredjepart. Dine bruksdata vil imidlertid kunne bli innsamlet via Google Analytics, men disse dataene inneholder ingen personlige opplysninger og kan ikke brukes til å spore deg personlig.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste (ReCaptcha 3) mot søppelkommentarer.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Nettstedet ligger på en sikker protokoll (SSL), og vi gjør alt i vår makt for å beskytte nettstedet. Vi kan imidlertid ikke sikre oss 100% mot dataangrep, og dersom du ikke er inneforstått med dette ber vi deg vennligst om ikke å benytte våre websider.