Loading...
FAQ 2019-08-20T13:02:18+00:00

Praktisk informasjon

Hos oss kan du få rimelig leiebil fra kr 390,- pr døgn. Vi har flere moderne småbiler for utleie, dette er ment som en tjeneste til våre kunder, noe som gjenspeiles i den lave prisen. Du kan velge i flere modeller med automat eller manuell giring. Inkludert i leien er fri km og bompassering i lokale bomstasjoner, drivstoff kommer i tillegg. Bilene leveres med en full tank drivstoff og skal leveres tilbake med full tank. Røyking og dyr i bilene er ikke tillatt.

Nøkkelinnkast finner du på høyre side av hovedinngangen.

Vi tar ikke i mot kontanter – kun Bankaxept, Visa og kredittkort. Dersom du ønsker faktura må dette søkes om 2 uker i forveien.

Vi oppfordrer deg til å kontrollere bilen når du henter den, men skulle du mot formodning ikke skulle være fornøyd eller oppdage feil i etterkant, gi beskjed innen 24 timer. Dette for å eliminere evnt skader som kan ha oppstått ved en annen situasjon. Kepler fotograferer alle biler for å dokumentere bilens tilstand. Vi har også et nært samarbeid med NAF slik at du kan føle deg trygg på en rettferdig og uavhengig saksbehandling.

Alle kundebiler er pliktig til å ha gyldig forsikring i henhold til vegtrafikkloven og evt. skader påført av tredjepart vil forsikringen gjelde.

Det er gode bussforbindelser mellom Tønsberg og Sem. Se mer på VKT.no.

Vi har eget venterom med Internett, dagens aviser, te og kaffe. Det finnes også en café med godt renommé i Sem sentrum.

Hos E18-Skadesenter betaler du ingenting for taksering. Vennligst fyll ut skjema og få tilbud i dag! Klikk her

Ja, så lenge din forsikring har riktig dekning. Ring ditt forsikringsselskap dersom du ikke vet.

Har du full kasko, er du fullforsikret og alle uhell vil bli dekket.

Har du delkasko, gjelder kun brann- og tyveri-skader.

Har du kun ansvar og er skyld i skaden selv, dekkes ikke denne av forsikringen.

Har du kun ansvar og IKKE er skyld i skaden, gjelder motparts forsikring og er mest sannsynlig dekket.

Kom i gang!

Skulle du mot formodning ikke være fornøyd med utført arbeid, ber vi deg ta kontakt med oss så raskt som mulig, og senest innen 24 timer. Dette er for å eliminere eventuelle andre kilder til skader, feil eller andre mangler. Ved tvister benytter vi NAF som uavhengig part, dette for at du skal stole på at bilen blir ivaretatt på beste måte. Skulle det vise seg at E18-Skadesenter er skyld i skaden, retter vi naturligvis opp skaden og dekker alle utgifter hos NAF.

Vårt område er TV-overvåket 24/7, for din sikkerhet!

Hos oss er ingen kunder for små, ei heller for store. Vi benytter oss utelukkende av de beste produkter fra de mest anerkjente produsenter, og dette gjenspeiler seg i våre omfattende garantier.